GYIK

  1. Írhatsz nekünk levelet a hello@studyfferently.com.au e-mail címre vagy kitöltheted a kapcsolatfelvételi űrlapot.
  2. Hívhatsz minket vagy üzenetet küldhetsz a +61 434 490 424 telefonszámra

Általánosságban elmondható, hogy a képzés idején maximum 40 órát dolgozhatsz kéthetenként, az iskolaszünetek alatt pedig korlátlanul. További információkért, kérjük látogass el a Munkavállalás tanulóvízummal oldalra.

Kétféle rövid távú tartózkodásra jogosító vízum van: eVisitor (651 alosztály) maximum 3 hónapos időszakra, és az ún. Electronic Travel Authority visa. További információkért kérjük, látogass el a Turista vízum oldalunkra.

Az ESL programokat a nemzetközi diákok számára tervezték, hogy megkönnyítsék az integrációt az ausztrál iskolarendszerbe, és felgyorsítsák idegen nyelvű fejlődési folyamataikat. Olvass tovább az angol nyelvtanfolyamok oldalunkon.

Az angol nyelvű intenzív kurzusok szektora számos lehetőséget kínál a nemzetközi diákoknak, hogy angolul tanuljanak. A megfelelő nyelvi szint elérése lehetővé teszi a diákok számára, hogy az ausztrál oktatási rendszer bármelyik szektorában tovább folytathassák tanulmányaikat (például OKJ-szakképzés vagy éppen felsőfokú képzés). Kérjük, olvasd el az ELICOS – Angol nyelvű intenzív kurzusok a nemzetközi diákok számára készített összeállításunkat.

Ausztrália szakképzési szektora széles körű képesítést kínál az erős gyakorlati orientációjú diákok számára. Egy szakmai tanulmány számos bizonyítvány és oklevél megszerzésének a lehetőségét kínálja fel. Karrierlehetőségeket alakít ki tanulmányi és gyakorlati munkák segítségével. Tudj meg többet erre a linkre kattintva.

A CRICOS online nyilvántartásában megtalálhatók minden olyan kurzusok és intézmények, amely azon diákok számára érhetők el, akik tanuló vízumra szeretnének jelentkezni. Erről többet is megtudhatsz a Hol tanulhatok Ausztráliában? oldalunkon.

Nemzetközi diákként, angol nyelvtanfolyamok közül és szakképzések közül választhatsz, valamint részt vehetsz felsőoktatásban is. Olvass tovább a Tanuló vízum oldalon.

Családtagjaid/eltartottjaid is veled utazhatnak Ausztráliába a te tanuló vízumoddal. A vízumeljárás során be kell jelentened, hogy veled utaznak, továbbá családtagjaiddal kapcsolatban minden szükséges információt meg kell adnod, mielőtt belépnétek Ausztráliába. A lehetőségeidről itt olvashatsz.

Igen. Abban az esetben, ha megváltoztatod a terveidet, és Ausztráliában szeretnél maradni, elérhetőséget biztosítunk tapasztalt, regisztrált bevándorlási ügynökünkhöz.

Segíthetünk?

Amennyiben nem találtad meg azon információkat amiket kerestél, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot:


    Add meg a telefonszámodat és visszahívunk!