Rólunk

Miért vagyunk különbözőek?

Munkatársaink immár 20 éven keresztül nyújtanak segítséget ausztrál hallgatói vízumkérelem ügyintézésében. Ez alatt az időszak alatt ügyfeleink számára számos kedvező vízum elbírálást biztosítottunk, különösen a vitatott és kihívást jelentő vízumhelyzetekben.

Küldetésünk

Irodánk célja, hogy professzionális segítséget nyújtson számodra, amennyiben tanulmányaidat Ausztráliában kívánod folytatni:
Lehetőséged van egyetemi tanulmányokat folytatni, szakmai képzéseken részt venni, vagy éppen angol nyelvi kurzusra járni.Küldetésünk, hogy hozzásegítsünk Téged ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki életed nagy kalandjából „Down Under”. Ehhez, az Ausztráliában való tanulás ötletének megfogalmazódásától egészen a tanulmányaid befejeztéig, minden helyzetben melletted állunk, hogy az életed Ausztráliában eltöltött időszaka élményekkel teli és zökkenőmentes legyen.

 

Rólunk | Studyfferently
Kapcsolatrendszer

Irodánk kiterjedt kapcsolatrendszere biztosítja, hogy lehetőségeid mérlegelése után az érdeklődési körödnek legmegfelelőbb oktatási formát, szakot és képesítést tudjuk javasolni számodra annak érdekében, hogy a tanulással eltöltött idő, a befektetett energia és a ráfordított költség bőven megtérüljön számodra. Ezzel biztosítjuk, hogy nem csupán egy életre szóló kalandban lesz részed, hanem olyan tudásra, képesítésre és ausztrál kapcsolatrendszerre teszel szert, ami megalapozza karrieredet.

Mi a diákokat helyezzük az első helyre, nincsenek általunk favorizált iskolák és szakok, nem szempont, hogy irodánk melyik iskolába való beiratkozással jár jobban. Az Ausztráliában való életed kapcsán felmerülő összes kérdés kapcsán részletes és naprakész információval tudunk szolgálni számodra. Segítségünkkel magad is megtapasztalhatod, Ausztrália valóban egy „Lucky Country”.

Studyfferently | Ausztrál vízumok
Az alábbiakra számíthatsz tőlünk
  • Naprakész információt kapsz tőlünk az ausztrál tanfolyamok, oktatási programok és iskolák kínálta lehetőségekről,
  • segítünk a számodra legmegfelelőbb kurzus kiválasztásában, beleértve a gimnáziumi, a tanfolyami, a szakképzési, a posztgraduális és a kutatási programokat,
  • segítséget nyújtunk minden olyan változás vagy felmerülő probléma esetén, amellyel Ausztráliában való tartózkodásod alatt szembesülsz, mint például bankszámlanyitás, adószám igénylés vagy bármilyen iskolában előforduló kérdés,
  • ingyenes segítségnyújtás a mindenki számára kötelező egészségbiztosítás (OSHC) kiválasztásában és megkötésében,
  • a számodra legmegfelelőbb szálláshely megtalálása,
  • lépésről lépésre segítséget nyújtunk a bürokratikus iskolai beiratkozás és az iskolai adminisztráció útvesztőjében,
  • melletted állunk és felvázoljuk számodra a lehetőségeidet, ha bármilyen oknál fogva iskolát szeretnél váltani, vagy nyelvi nehézségeid adódnának,
  • tanulóvízum ügyintézése,
  • hozzáférés biztosítása tapasztalt és regisztrált migrációs ügynökünkhöz abban az esetben, ha megváltoztatod terveidet, és Ausztráliában maradsz.

 

Kapcsolatfelvétel

Küldhetsz nekünk e-mailt a hello@studyfferently.hu e-mail címre, vagy akár a Kapcsolati űrlapot is kitöltheted.

Hívhatsz minket a +36 21 252 5633 számon!

Csapatunk

Hajnalka Horvath
Student Counsellor

QEAC No.: O098

Charlene Sansour
Student Counsellor

QEAC No.: N1004

Erika Viestova
Student Counsellor

QEAC No.: N216

DisclaimerAll information on our website is general in nature and does not constitute migration advice. We can provide access to our experienced and registered migration agent in case you change your plans and you opt to remain in Australia.